J Blackbounds Emrys

Kaos

Född 2019-01-04
Regnr: SE14418/2019
e. GB FTCH Cynhinfa John
u. Blackbound Chorly


Min nya lilla stjärna blev denna gång svart! En liten hund som blev stor som direkt kröp in i mitt i hjärta!
Kaos har visat sig vara en riktigt rolig träningskompis! Han är stabil och balanserad alltid redo när det är hans tur men en liten Ferdinand däremellan. Han har fin stabilitet och följsamhet, fina grepp på både dummies och vilt, simmar gärna snabbt och ja det mesta går fort när det väl är hans tur!  Viltintresset och jaktlusten är hög men han är en kille som som gärna vill göra rätt så han väljer att lyssna! Kaos är en väldigt vänlig hund mot både hundar och människor och som gärna vill ligga nära. 

 Han började sin jaktkarriär hösten 2020 och under hösten 2021 har han blivit en duktig jaktkompis. Han är lättstyrd och ligger kvar och jobbar intensivt på eftersöken.  1an i Nkl b prov gjorde han med stor arbetslust i 28 graders värme.  Våren 2022 startade vi öppenkl B prov med två excellent. Nu är siktet inställt på elitklass. I höst blir han min klippa som apportör på jakterna! 
Kaos är hunden med ett inbyggt lugn men med ett fantastiskt viltintresse. God markör och sökhund med fin samarbetsvilja och ett stort hjärta. 💙

Meriter
1a B prov Nybörjarklass
2 st Excellent B prov Öppenklass   
Good elitklass B prov  
F-br