Träningstillfällen

Vatten, vilt eller dirigeringar?


Engångstillfällen för dig som vill träna på ngt speciellt eller har svårt att gå flera tillfällen! 

Facebook skojigare vardag - gå in och gilla

VATTEN: Vi jobbar i vatten intill vatten och över vatten beroende på din nivå. Har du ett specifikt problem? eller vill du ha ett upplägg med tex dubbelmarkering på vatten) dirigering. Nivå från grund där vi bygger upp hunden till ökl/elit där vi utmanar. Kan kombineras med vilt vid intresse.
Sön 29.8 kl 16-20  
Max 4 deltagare Pris: 800 kr
Plats: Tumba/Tullinge/Vårsta

En heldag Nkl träning provupplägg/träning
med vatten/båt vilt. Vi lägger upp ett nybörjar b prov och hjälps åt. Vi diskuterar vad som kan hända tittar på varandras hundar, får tips och vi tränar på de svagheter vi ser. 
Ons 8.9 kl 10-15  (egen lunch 30 min) 
max 6 deltagare pris 1000 kr
Plats: Tumba  

DIRIGERING: Nivå mot ÖKL. Vi utnyttjar terrängen för att göra kluriga övningar och blandar markeringar och dirigeringar. Vi jobbar i par eller på linje och vikten ligger på handling och fokusering trots störningar. Grunder som stadga och fotgående avlämningar ska vara befästa. skott och apportkastare används. Ett tänkt upplägg som individanpassas. En rolig och utmanande dag i fin terräng.
Tor 23.9 kl 10-14  
Max 6 deltagare Pris: 800 kr inkl skott 
Anmäl intresse 
Plats: Tumba/Tullinge/Grödinge

VILT: Är din hund viltovan? Behöver träna på olika sorters vilt? Markeringar eller så lägger vi ut ett sök. 5 olika viltslag (fasan, and, kråka, trut och kanin) Nivå: Nyb till erfaren
Max 5 deltagare Pris: 700 kr inkl vilt.
planeras under hösten anmäl intresse
Plats: Salem/Tumba

 

 Träning combo spaniel och retriever: 
 
Samkörs med 
 
Vi jobbar tillsammans med spaniels som det ser ut på riktigt jakt. vi går på linje och i par med retrievern bakom och utsätts för diverse jaktliga apporteringsmoment både markeringar och dirigeringar. Spanieln tränas i att jaga samt stanna i skott och kommer även dirigeras/markera. skott förekommer och stor träning på fotgående och stadga. nivå mot ökl, spaniel nybörjare och uppåt
Sön 14.11 kl 10-14
 
Max 10 deltagare (5 spaniels) Pris: 800 Plats: Sorunda


 

Bokning

Vi bekräftar din bokning via mejl.